La San Marco Top 80 Preziosa este versiunea imbunatatita si uimitoare a modelului anterior New 80 Preziosa, dispunand de un caroserie placata cu aur stralucitor, electronica de ultima generatie, tastaturi reinnoite si un display prin care operatorul poate controla si programa parametrii de functionare ai aparatului. Rezultatul este combinatia perfecta de eleganta clasica si tehnologie de varf.
Structura, realizata integral din alama si otel inoxidabil, este surmontata de inconfundabilul dom din alama, care este, la randul lui, placat cu aur. Manopera extrem de calificata si finisajele de inalta calitate evidentiaza expertiza artizanala deosebita a La San Marco, in timp ce interiorul espressor-ului prezinta componente sofisticate si moderne.
DISPLAY SI TASTATURA ILUMINATE CU LED
Tastaturi iluminate si un display avansat
La San Marco TOP 80 PREZIOSA foloseste tastaturi noi si ergonomice iluminate din spate si un display grafic care integreaza si imbogateste programarea parametrilor de functionare care pot fi efectuate folosind doar tastaturile. Prezenta display-ului permite operatorului sa faca setari si ajustari avansate, oferind in acelasi timp informatii utile barmanului, cum ar fi, de exemplu, cele referitoare la functionarea corecta a rasnitei si necesitatea calibrarii granulatiei si/sau a greutatii in grame. Prin intermediul display-ului, este, de asemenea, posibila ajustarea iluminarii LED multicolore a suprafetei de lucru (alb, albastru, rosu si verde) si reglarea temperaturii in boiler, un parametru controlat electronic prin algoritmul PID.
DOM CU LEU INARIPAT
DISPLAY GRAFIC
Noul display conceput de La San Marco ofera fiecarui barista control real asupra performantei si parametrilor de functionare ai espressorului, direct la indemana. Acestia pot programa dozele, temperatura boilerului (controlata printr-un sistem PID), ciclurile de curatare, activarea modului de economisire a energiei si, in cele din urma, setarile pentru rasnita.
SISTEMUL ANTI-SOC CU PARGHIE CONTROLATA- LEVA CLASS
Leva CLASS este un brevet exclusiv La San Marco. Este un dispozitiv de franare servo care intervine in timpul retragerii parghiei, facilitand munca barista-ului si asigurandu-i siguranta. Tehnologia Leva CLASS incetineste viteza de retragere a levierului in toate conditiile de operare, imbunatatind atat usurinta in utilizare, cat si siguranta. De asemenea, simplifica procesul de curatare a grupului, reducand efortul operatorului si eliminand orice risc.
CONTROLUL DEBITULUI DE CAFEA CU ALERTA PENTRU VERIFICAREA MACINARII/DOZEI
De fiecare data cand se livreaza cafea, acest sistem masoara debitul curent si il compara cu parametrii ideali selectati la momentul programarii. Daca debitul masurat nu se incadreaza intre parametrii minimi si maximii, un avertisment pe display va notifica barista despre anomalie, astfel incat sa se poata lua masuri pentru restabilirea extractiei corecte (ajustand dimensiunea particulelor de macinare, doza de cafea din filtru si presiunea de tampare). Acest sistem, testat si verificat in modelele anterioare “Top” de la La San Marco, s-a dovedit a oferi un suport util in munca oricarui barista, asigurandu-se ca boabele de cafea isi pot oferi cele mai bune arome si ca clientul se poate bucura de o experienta senzoriala satisfacatoare.
TEHNOLOGIA DTC (OPTIONALA)
Tehnologia DTC (Dual Temperature Control), utilizata in grupurile electronice cu pompa volumetrica, este un sistem bazat pe termosifon care include un pre-infuzor si un schimbator de caldura dublu – unul in interiorul boilerului, cu un diametru mai mare, si unul in fiecare grup. Acest sistem de control al temperaturii este deosebit de potrivit pentru cafenele cu rate mari de consum si momente de varf. Tehnologia DTC reprezinta o alternativa la instalarea unui sistem de reglare a temperaturii pentru fiecare grup cu un controler de debit.
IGTS: SETAREA INDIVIDUALA A TEMPERATURII GRUPULUI
Aceasta tehnologie La San Marco utilizeaza dispozitive de ajustare a debitului cu orificii calibrate, permitand unui barista sa obtina cele mai bune rezultate din fiecare amestec de cafea prin setarea individuala a temperaturilor fiecarui grup.
TIJA DE ABUR COOL TOUCH
Disponibil ca accesoriu, noua bagheta de abur din otel inoxidabil cu tehnologie “cool touch” este unul dintre componentele cele mai apreciate de barista. Tehnologia de noua generatie este combinata cu duza PEEK de neegalat pentru a garanta izolatia termica pe intreaga lungime a baghetei, prevenind orice risc de arsuri pentru barista, atat in timpul spumarii laptelui, cat si in timpul curatarii. Tija de abur “cool touch” este interschimbabila cu modelul standard si poate fi utilizat atat cu controlul clasic al aburului cu levier, cat si cu noul sistem FTL.
CARACTERISTICI
Pompa interna de apa electrica
Indicator de nivel al apei cu LED
Tastatura cu 4 doze de cafea programabile pentru fiecare grup
Buton de pornire/oprire pentru fiecare grup
2 x duze de apa programabile plus buton de pornire/oprire
2 x baghete de abur actionate prin parghie
Sistem PID pentru reglarea temperaturii boilerului
IGTS: regulator de temperatura pentru fiecare grup individual cu variator de debit
Control al debitului de cafea cu alerta de verificare a macinarii/dozelor
Suprafata pentru tinerea cestilor din otel inoxidabil
Suprafete din otel inoxidabil rezistente la amprente
Ciclu automat de spalare
Display si tastatura iluminate cu LED
Suprafata de lucru cu iluminare cu tehnologie LED si 4 culori programabile (alb, albastru, rosu, verde)
Dom din alama, finisaje vopsite, cromate sau aurite
OPTIUNI
Sistem de control al temperaturii duble (DTC)
Contor de livrare a apei
Pompa externa de apa electrica
Elemente de incalzire cu putere mai mare
Bagheta de abur cool touch cu terminal peek
Sistem de reglare fina a aburului (FTL) pentru controlul precis al aburului
Incalzitor electric pentru cesti cu termostat
1 x bagheta de abur automata (autosteam)
Inaltime crescuta a grupului (+1,5 cm)
CULORI:
CROMAT
AURIU
ALAMA