La San Marco Leva Luxury Multiboiler

Tehnologia Multiboiler, aplicata pentru prima data pe un espressor cu parghie, permite controlul individual al temperaturii pentru fiecare grup, precum si precizie extrem de mare (datorita controlorului PID).

Espressor cu parghie

La San Marco Leva Luxury Multiboiler

Nimic de ascuns

Tehnologia Multiboiler, aplicata pentru prima data pe un espressor cu parghie, permite controlul individual al temperaturii pentru fiecare grup, precum si precizie extrem de mare (datorita controlorului PID).

Alege cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Andreea, specialistul tau Alcor
iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire!

021 321 68 52

andreea@alcor-holding.ro
Specialistul tau

Transparentele espressor-ului Leva Luxury Multiboiler, care este disponibil in versiuni cu 2 si 3 grupuri, sunt realizate printr-un corp din sticla temperata cu sistem de iluminare LED multicolor integrat si permit admirarea solutiilor tehnologice, a rafinamentului componentelor polizate si a preciziei asamblarilor.

LEVA CLASS

Sistem de parghie controlata impotriva socurilor

Prima inovatie tehnologica brevetata de La San Marco pentru espressoare cu parghie, pentru a imbunatati extractia mecanica a cafelei espresso in conformitate cu standardele internationale de siguranta.

Sistemul PID – Proportional-Integral-Derivative

Sistemul PID – Proportional-Integral-Derivative – functioneaza prin modularea electronica a energiei furnizate elementului de incalzire, mentinand astfel temperatura constanta si inlocuind astfel comutatorul de presiune actual care nu poate garanta temperatura constanta.

Panouri de sticla temperata de 1cm grosime

NOUA PARGHIE V

Aceasta parghie inovatoare si eleganta are un aspect rafinat care combina estetica si ergonomia. Este un dispozitiv care nu va trece neobservat, conceput pentru a imbunatati satisfactia utilizatorului, precum si performanta generala a sistemului.

SISTEMUL ANTI-SOC CU PARGHIE CONTROLATA- LEVA CLASS

Leva CLASS este un brevet exclusiv La San Marco. Este un dispozitiv de servo-franare care intervine in timpul retragerii parghiei, facand munca fiecarui barista mai usoara si mai sigura. Tehnologia Leva CLASS incetineste viteza de retragere a parghiei in toate conditiile de functionare, sporind atat usurinta in utilizare, cat si siguranta. De asemenea, simplifica procesul de curatare a grupului, reducand efortul operatorului si eliminand orice risc.

TIJA DE ABUR CU TEHNOLOGIE COOL TOUCH

Disponibila ca accesoriu, noua bagheta de abur din otel inoxidabil cu tehnologie “cool touch” este una dintre componentele cele mai apreciate de barista. Tehnologia de noua generatie este combinata cu duza PEEK de neegalat pentru a garanta izolarea termica pe intreaga lungime a baghetei, prevenind orice risc de arsuri pentru barista, atat in timpul spumarii laptelui, cat si in timpul curatarii. Bagheta de abur cu tehnologie “cool touch” este interschimbabila cu modelul standard si poate fi utilizata atat cu sistemul clasic de control al aburului cu levier, cat si cu noul sistem FTL.

FTL: NOUL SISTEM DE CONTROL AL LIVRARII ABURULUI

Fine Tuning Lever (FTL) este inovatia patentata pentru controlul unificat al sistemului de livrare a aburului. FTL se prezinta sub forma unui levier cu un design revizuit si ofera posibilitati remarcabile pentru reglarea debitului de abur. Un singur mecanism controleaza ambele sisteme de livrare a aburului deja existente pe masinile La San Marco: fie prin rotatia manerului, fie prin utilizarea levierului, care functioneaza atat cu miscare verticala, cat si orizontala. Noul dispozitiv ofera barista-ului un control extrem de precis asupra cantitatii de abur livrata in timpul prepararii produselor pe baza de lapte. Livrarea de abur cu ultra-precizie este realizata utilizand un dispozitiv cu came, care inlocuieste sistemul clasic de reglare prin filet.

SISTEM PID

La San Marco a decis sa echipeze Leva Luxury, cea mai avansata masina din gama cu parghie, cu un sistem PID. Controlul PID, montat pentru prima data pe un espressor cu parghie, permite nu doar controlul electronic al temperaturii apei din boiler, ci si o reglare usoara pentru operator. PID (acronimul pentru Proportional-Integral-Derivative) actioneaza prin modularea electronica, in permanenta, a energiei furnizate la incalzirea prin rezistenta, pentru a garanta un control total al valorilor de temperatura din interiorul boilerului.

Sistemul PID ofera numeroase avantaje:

-De mediu: Controlul PID permite masinii sa atinga un nivel ridicat de eficienta energetica, asigurand astfel o utilizare rezonabila a resurselor.

-Practic: Reglarea temperaturii apei din boiler devine simpla, rapida si intuitiva si poate fi realizata direct de catre operator fara a fi necesara interventia unui tehnician.

-Personalizare a espresso-ului: Controlul temperaturii apei din boiler este esential pentru un espresso de calitate. Sistemul de control PID permite personalizarea rapida a espresso-ului conform preferintelor clientilor si amestecului de cafea utilizat.

-Aspect: Eliminarea comutatorului de presiune si a tuturor componentelor sale imbunatateste designul curat si elegant al masinii Leva Luxury, caracterizata prin caroseria sa din sticla transparenta.

La cele cinci elemente traditionale care contribuie la prepararea unui espresso bine facut (Amestec, Macinare, Masina, Intretinere, Mana), La San Marco adauga un al saselea: Monitorizare, esentiala pentru o cafea si mai buna.

CARACTERISTICI

Indicator vizibil al nivelului de apa

1 x robinet de apa fierbinte actionat prin parghie

2 x baghete de abur actionate prin parghie

Iluminare LED multicolor controlata prin telecomanda cu tastatura tactila

Boiler de abur din otel inoxidabil

Baza monobloc din otel inoxidabil lustruit

Panouri din sticla temperata ultrausoara

Sistem PID pentru reglarea temperaturii boilerului

 

OPTIUNI

Finisaj cu aspect de carbon pentru capacele cilindrilor

Pompa de apa electrica externa

Bagheta de abur cool touch cu terminal peek

Noua parghie v-lever

Sistem de parghie de reglaj fin (ftl) pentru controlul precis al aburului

Incalzitor electric pentru cesti

Elemente de incalzire cu putere mai mare

Caracteristici tehnice La San Marco Leva Luxury:

Model Nr. grupuri Capacitate boiler (L) Consum energie (W) Greutate (Kg)
Conexiune
Monofazata Trifazata
LEVA LUXURY 2 GR 2 12 3500/4500 85
LEVA LUXURY 3 GR 3 19 5500/7000 105
LEVA LUXURY 4 GR 4 24 7000 7000/9000 125

 

Dimensiuni La San Marco Leva Luxury:

Model Nr. grupuri Latime in mm Adancime in mm Inaltime in mm
LEVA LUXURY 2 GR 2 720 550 525+275
LEVA LUXURY 3 GR 3 960 550 525+275
LEVA LUXURY 4 GR 4 1200 550 525+275

 

Rasnite de cafea compatibile

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp!

Call Now Button